Servicii juridice pentru diaspora 

Cabinetul de avocat Hanciu Oana Maria oferă consultanță juridică și reprezentare în fața autorităților și instanțelor din România pentru cetățenii români rezidenți în afara țării.

În baza serviciilor oferite, clienții nu trebuie să fie prezenți în țară pentru rezolvarea problemelor lor juridice. Reprezentarea în fața instanțelor din România se va face pe baza de contract sau procură notarială. Deplasarea clientului în țară pentru termenele de judecata nu este necesară iar colaborarea avocat-client se va face telefonic prin sau e-mail.

Oferim confidențialitate, servicii de calitate și operativitate. De asemenea vă vom informa în timp util cu privire la cursul procesului, probele ce urmeaza a fi administrate, soluția pronunțată în proces. Mai mult decât atat ne angajăm să vă trimitem poștal hotarârile judecătorești în străinatate, apostilate și traduse.

Trimiteți un mesaj

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personale in conformitate cu Politica de confidentialitate

Apostilare de acte

Apostila reprezintă o nota, o stampilă explicativă care este aplicată pe anumite acte pentru a le atribui acestora recunoaștere internaționala. Apostilarea se adresează atât persoanelor cu domiciliul în România cât și persoanelor domiciliate în străinătate.

Acte ce pot fi apostilate:

Certificate de stare civilă

Certificate de naștere, căsătorie sau deces

Adeverințe diverse emise de către primării

Adeverință prin care se atestă vechimea în muncă

Adeverință de calificare în diferite meserii

Certificate de cazier judiciar

Acte de studii

Acte cu caracter medical, adeverințe medicale, adeverință de liberă practică medicală

Adeverință prin care se atestă domiciliul și cetățenia persoanei sau statutul juridic al acesteia față de statul român

Alte documente cu caracter oficial

Acte stare civila

De asemenea, ne ocupăm de obținerea actelor de stare civilă cum ar fi, certificate de naștere, căsătorie, certificate de celibat, necesare în străinatate, pentru căsătorie, obținere cetațenie, ajutoare sociale, pensii, etc.

Cabinetul de avocat Hanciu Oana Maria oferă servicii și pentru cetățenii străini constand in:

Dobândirea sau dupa caz redobândirea cetățeniei române

Inființări societăți comerciale în România pentru cetateni străini

Obținerea scrisorii de acceptare la studii în Romania

Titularul cabinetului de avocatură Hanciu Oana-Maria, membru al Baroului Vâlcea, este un bun vorbitor de limba engleză astfel încat serviciile de consultanță si asistență juridică pot fi oferite și cetațenilor străini.

Avocat

Cabinetul de avocat Hanciu Oana Maria oferă servicii de asistență și consultantă juridică în diverse domenii ale dreptului, apărând drepturile și reprezentând interesele persoanelor fizice și juridice în fața instanțelor judecatorești și arbitrale naționale și internaționale sau în fața Curții Europene a Drepturilor Omului.

Activitatea noastră se desfăsoară pe raza județului Vâlcea, cât și oriunde pe teritoriului țării, dar și în străinătate. De asemenea, cabinetul are raporturi de colaborare, cu case de avocatură din țară și străinătate.

Informarea permanenta și menținerea unui dialog constant cu clientul, bazat pe respectarea celor mai înalte standarde etice, menținerea integrității și competenței în profesia de avocat, sunt valori esențiale pentru cabinetul nostru.

Oana Maria Hanciu – Avocat

Asteptam intrebarile dumneavoastra

Aveți nevoie de ajutorul unui avocat?

logo_3

Adresa
Râmnicu Vâlcea
Str. Calea lui Traian Nr. 134

0040 744755053 avocat.hanciu@gmail.com
error: Content is protected !!