Dreptul familiei

Consultanta, consiliere, asistenta si reprezentare in domeniul dreptul familiei.

Dreptul Familiei este reprezentat de totalitatea normelor juridice care reglementează raporturile personale și patrimoniale ce izvorăsc din căsătorie, adopție și raporturile asimilate de lege, sub anumite aspecte, cu raporturile de familii, în scopul ocrotirii și întăririi familiei.

Altfel spus Dreptul Familiei reprezintă ansamblul normelor juridice aplicabile relațiilor dintre persoanele unite prin filiație (de exemplu, un copil și mama sau tatăl său) sau prin căsătorie (sau parteneriat declarat).

Prin urmare, dreptul familiei abordează de exemplu căsătoria, divorțul, adopția copiilor, diverse chestiuni referitoare la răspunderea părintească (încredințarea copiilor, dreptul de vizită, etc

Trimiteți un mesaj

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personale in conformitate cu Politica de confidentialitate

Dreptul familiei

Cabinetul de avocat Hanciu Oana Maria acorda servicii consultanța, asistenta juridica și reprezentare, redactare acte, cereri, cai de atac, mediere, precum și orice alte activități prevăzute de lege în Dreptul Familiei.

Asistenta și reprezentare în acțiuni de divorț

Asistenta și reprezentare în acțiuni de partaj

Actiune in partajarea bunurilor comune

Pensii de întreținere (minori/părinte/soț)

Redactări tranzacții partaj

Alte acțiuni care vizează raporturi reglementate de dreptul familiei – ordin de protecție

Dreptul familiei

Asistența și reprezentare în acțiunile ce au că obiect interesele minorilor

Acțiuni pentru încredințarea minorilor

Stabilirea programului de vizita a minorilor

Ordonanțe președințiale

Punere sub interdicție

Stabilirea paternității

avocat oana hanciu

Cabinetul de avocat Hanciu Oana Maria oferă servicii de asistență și consultanță juridică în diverse domenii ale dreptului, apărând drepturile și reprezentând interesele persoanelor fizice și juridice în fața instanțelor judecatorești și arbitrale naționale și internaționale sau în fața Curții Europene a Drepturilor Omului.

Activitatea noastră se desfăsoară pe raza județului Vâlcea, cât și oriunde pe teritoriului țării, dar și în străinătate. De asemenea, cabinetul are raporturi de colaborare, cu case de avocatură din țară și străinătate.

Informarea permanenta și menținerea unui dialog constant cu clientul, bazat pe respectarea celor mai înalte standarde etice, menținerea integrității și competenței în profesia de avocat, sunt valori esențiale pentru cabinetul nostru.

Oana Maria Hanciu – Avocat

Asteptam intrebarile dumneavoastra

Aveți nevoie de ajutorul unui avocat?

logo_3

Adresa
Râmnicu Vâlcea
Str. Calea lui Traian Nr. 134

0040 744755053 avocat.hanciu@gmail.com
error: Content is protected !!