Onorarii

Cabinet de avocat Hanciu Oana Maria

Cabinetul de avocat Hanciu Oana Maria practică onorarii fixe, orare, onorarii de succes sau combinate în conformitate cu prevederile statutului profesiei de avocat.

Onorariile percepute diferă în funcție de caracteristicile și complexitatea serviciilor prestate clienților. Principiul negocierii directe între avocat și client stă la baza statutului onorariilor, atat în ceea ce privește cuantumul acestora cât și modalitățile de plată care vor fi prevazute în contractual de asistență juridică.

Trimiteți un mesaj

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personale in conformitate cu Politica de confidentialitate
avocat oana hanciu

Cabinetul de avocat Hanciu Oana Maria oferă servicii de asistență și consultantă juridică în diverse domenii ale dreptului, apărând drepturile și reprezentând interesele persoanelor fizice și juridice în fața instanțelor judecatorești și arbitrale naționale și internaționale sau în fața Curții Europene a Drepturilor Omului.

Activitatea noastră se desfăsoară pe raza județului Vâlcea, cât și oriunde pe teritoriului țării, dar și în străinătate. De asemenea, cabinetul are raporturi de colaborare, cu case de avocatură din țară și străinătate. 

Informarea permanenta și menținerea unui dialog constant cu clientul, bazat pe respectarea celor mai înalte standarde etice, menținerea integrității și competenței în profesia de avocat, sunt valori esențiale pentru cabinetul nostru.

Oana Maria Hanciu
Avocat

Aveți nevoie de ajutorul unui avocat?

logo_3

Adresa
Râmnicu Vâlcea
Str. Calea lui Traian Nr. 134

0040 744755053 avocat.hanciu@gmail.com
error: Content is protected !!