Despre

avocat oana hanciu

 

Informarea permanenta și menținerea unui dialog constant cu clientul, bazat pe respectarea celor mai înalte standarde etice, menținerea integrității și competenței în profesia de avocat, sunt valori esențiale pentru cabinetul nostru.

Titularul cabinetului de avocatură Oana-Maria Hanciu, membru al Baroului Vâlcea, este un bun vorbitor de limba engleză astfel încat serviciile de consultanță si asistență juridică pot fi oferite și cetațenilor străini.

Oana-Maria Hanciu

Avocat

Cabinetul de avocat Hanciu Oana Maria oferă servicii de asistență și consultantă juridică în diverse domenii ale dreptului, apărând drepturile și reprezentând interesele persoanelor fizice și juridice în fața instanțelor judecatorești și arbitrale naționale și internaționale sau în fața Curții Europene a Drepturilor Omului.

Activitatea noastră se desfăsoară pe raza județului Vâlcea, cât și oriunde pe teritoriului țării, dar și în străinătate. De asemenea, cabinetul are raporturi de colaborare, cu case de avocatură din țară și străinătate. 

 

Avocatul Oana-Maria Hanciu are o bază academică solidă atât în drept, cât și în economie, ceea ce oferă o abordare interdisciplinară valoaroasă cu privire la problemele legate de drept dar care necesită și o abordare economică.

Incepând cu anul 2015 avocatul Oana-Maria Hanciu deține titlul de doctor în drept – specializarea in drept international public, teza de doctorat tratând ,,Răspunderea internațională a statelor pentru daunele de mediu transfrontaliere” .

Cabinetul de avocat Hanciu Oana Maria ofera de 14 ani asistență și reprezentare în domeniul dreptului civil, cu accent pe respectarea și promovarea drepturilor omului.

În munca noastră cabinetul a acordat consultață CEDO și am formulat pentru clienți acțiuni la CEDO care se află în faze distincte de soluționare.

Partea profesionala a avocatului titular s-a îmbinat întotdeauna bine cu cea academică, prin publicarea de articole pe teme legate de drepturile omului, dreptul mediului, dreptul la un proces echitabil și încrederea în justiție.

Aria de interes academică a avocatului Oana-Maria Hanciu este legată de dreptul international al mediului și drepturilor omului, ceea ce s-a concretizat în colaborări cu Institutul pentru cercetări juridice al Academiei Române, Institutul pentru Drepturile Omului din București dar și prin cursuri în domeniul dreptului international și drepturilor omului la Academia de Drept Internațional de la Haga, respectiv Academia de Drept European (EUI) de la Florența.

Formular Contact

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personale in conformitate cu Politica de confidentialitate

 

 

Aveți nevoie de ajutorul unui avocat?

logo_3

Adresa
Râmnicu Vâlcea
Str. Calea lui Traian Nr. 134

0040 744755053 avocat.hanciu@gmail.com
error: Content is protected !!